Naslovnica Preporučujemo Namirnice iz Mercatora od sada su preko Glova dostupne kupcima u Sarajevu...

Namirnice iz Mercatora od sada su preko Glova dostupne kupcima u Sarajevu i Banja Luci

Glovo, višekategorijska platforma koja omogućava pristup različitim vrstama proizvoda i jela na zahtjev kupaca, razvila je strateško partnerstvo u Bosni i Hercegovini sa trgovačkim lancem Mercator. Partnerstvo će omogućiti kupcima da obave kupovinu namirnica iz Mercatora i iskoriste uslugu dostave u roku do 45 minuta, sedam dana u sedmici.

Ovo partnerstvo trenutno obuhvata, pet prodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, četiri u Sarajevu uključujući prodajni objekat Mercator Ložionička te Mercator Borik u Banja Luci.

Iz odjeljka Supermarket aplikacije Glovo kupci mogu odabrati željene proizvode iz Mercator prodajnih objekata a Glovo će ih dostaviti na navedenu adresu u roku do 45 minuta.

Na Glovu je ulistano više od 3.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda iz asortimana Mercator prodajnih objekata, iz 18 različitih kategorija proizvoda, kao što su: povrće i voće, prehrambeni proizvodi, pića, kozmetika i proizvodi za njegu, sredstva za čišćenje ili proizvodi za kućne ljubimce.

Tako Glovo korisnici od sada mogu uživati u svojim omiljenim proizvodima iz Mercator ponude, uz posebnu ponudu zdrave ishrane sa pristupačnim cijenama, kao i brojim drugim ponudama. Mercator asortiman iz Glova uključuje široku paletu domaćih brendova, robnih marki Mercatora i bioproizvoda a sve u skladu sa potrošačkim trendovima.

Oduševljeni smo što smo Mercator uvrstili na našu listu važnih maloprodajnih partnera čime smo ostvarili još jedan korak naprijed u našoj misiji da korisnicima omogućimo lak pristup svemu u njihovom gradu. Želimo ponuditi najbolju uslugu na tržištu i stalno tražimo načine da unaprijedimo korisničko iskustvo.” – izjavio je Ivan Laketa, generalni direktor kompanije Glovo u Bosni i Hercegovini.“Sretni smo jer je Mercator započeo saradnju sa renomiranom kompanijom Glovo, te će premium asortiman iz naših najekskluzivnijih prodajnih objekata, a to su Mercator Ložionička u Sarajevu i Mercator Borik u Banjoj Luci, od sada biti dostupan na kućnoj adresi naših kupaca u izuzetno kratkom roku dostave do 45 minuta. Pored Mercatora Ložionička na Glovo aplikaciji su dostupne i druge lokacije Mercator prodajnih objekata u Sarajevu a namjera nam je da ovu uslugu i novo korisničko iskustvo proširimo i na Mercator objekte u drugim bosanskohercegovačkim gradovima. Nastojimo svakim danom praviti dodatne iskorake i tako omogućiti našim kupcima još više pogodnosti, olakšica i uštede vremena prilikom kupovine što čini brend Mercator posebno poželjnim odredištem za kupovinu zbog čega smo svi mi u Mercatoru izuzetno ponosni”, izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing.

Kako bi označili početak ovog partnerstva, Glovo objavljuje da će sve narudžbe iz Mercatora realizirane putem Glovo aplikacije imati besplatnu dostavu u periodu od 03.10 do 21.10.2022.

O Glovu

Glovo je pionirska multikategorijska aplikacija koja povezuje korisnike sa preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtjev iz lokalnih restorana, prodavnica, supermarketa, apoteka i maloprodajnih objekata. Glovo vizija je da svima omogući lak pristup svemu u svom gradu kako bi naši korisnici mogli uživati u onome što žele, kada žele i gdje žele. Osnovana je 2015. godine u Barseloni i radi u 25 zemalja južne Evrope i EEMEA.

Za više informacija o Glovo, posjetite: https://about.glovoapp.com/

Prethodni članakSajam minerala, stijena, fosila, dragog i poludragog kamenja 08.-09. oktobra u Kreševu
Naredni članakLana Pudar novo zaštitno lice kompanije Lactalis BH