Naslovnica Stroga pozitiva Mustre i Šare u saradnji sa Pomozi.ba organizuju humanitarni “walk-in day”

Mustre i Šare u saradnji sa Pomozi.ba organizuju humanitarni “walk-in day”

Bh. artisti Mirza Požega, Đuro Mijić i Jasmin Sprečo (Mustre i Šare Tattoo) u saradnji s Pomozi.ba organizuju humanitarni “walk-in day” u sklopu kojeg će šarati jednostavne tattoo dizajne, a sav prihod ide u fond za liječenje građana Bosne i Hercegovine.

Kako navode, sa svim zainteresovanim će dogovoriti dizajn tetovaže na mjestu događaja, a minimalna donacija za one koji urade tattoo je 50 KM.

Uz spomenute artiste, učesnica će biti i Ivana Brdar, koja će raditi make-up sessions. Cijena donacije je također minimalno 50 KM.

Organizatori navode kako će za dobru atmosferu u sklopu studia i caffe bara “Story” biti zaduženi Zlatan Karić i Emir Nazzif Fetahović. Partner ove humanitarne akcije – caffe bar Story, koji se nalazi na sarajevskim Ciglanama, će za taj dan osigurati promotivne cijene svih napitaka.

“Svi koji ne budu stigli da odrade željeni tattoo, a žele da podrže akciju su dobrodošli. Za njih će biti organizovana nagradna igra. Više detalja o nagradnoj igri u naredenim danima, pratite naš Instagram i Facebook! Za dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju”, navode organizatori.

Organizatori također navode kako ovo može biti dobra prilika za ljude koji su se spontano odlučili da se žele tetovirati ili za one koji nisu u mogućnosti da zakazuju termin unaprijed. Početak je zakazan za nedjelju 30. jula u 11 sati.

Prethodni članakLegendarni skakač Orlando Duque vodi trening kamp u Mostaru
Naredni članakBudite djelom Neum Underwater Film Festivala