Naslovnica Preporučujemo Mobilnim bankarstvom BBI banke plaćajte režijske račune bez naknade

Mobilnim bankarstvom BBI banke plaćajte režijske račune bez naknade

Korisnici Internet i mobilnog bankarstva BBI banke putem besplatne usluge ????̌??? imaju mogućnost plaćanja režijskih računa bez naknade i to samo jednim klikom. Ova pogodnost odnosi se na plaćanje svih režijskih računa na području Kantona Sarajevo, kao i za račune BH Telecoma i JP Elektroprivrede BiH na području cijele Bosne i Hercegovine, kao i za izmirenje obaveza prema JKP Visoko. Putem usluge eRežija građani mogu izmiriti i svoje obaveze prema agenciji Securitas ili uplatiti članarinu za BIHAMK.

Ugovaranjem usluge eRežija korisnik nije obavezan na plaćanje naloga, niti tu obavezu preuzima Banka, što znači da primljeni račun putem usluge eRežija klijent može platiti/ili ne platiti.

Uslugu eRežija korisnik može ugovoriti i za račune koji ne glase na njegovo ime (npr. za račune koji glase na drugog člana porodice). Inače, usluge Internet i mobilnog bankarstva BBI banke veoma su tražene i popularne u bh. dijaspori koja na ovaj način, bez dolaska u BiH, obavlja sve vrste plaćanja i finansijskih obaveza u domovini.

„Korištenjem usluge eRežija građani ostvaruju značajne pogodnosti. Plaćanje računa je brže i jednostavnije, nema čekanja u redovima, a klijenti svoje obaveze mogu izvršiti bilo kada i sa bilo kojeg mjesta. Prijava za korištenje usluge eRežija se može ostvariti klikom na korisničkom nalogu Internet (eBBI) ili mobilnog (mBBI) bankarstva, a da bi započeli sa korištenjem ove pogodnosti korisnici na osnovu šifre navedene na standardnom računu usluga vrše njeno aktiviranje”, kažu u BBI banci.

Više detalja i instrukcije o aktivaciji usluge eRežija dostupno je na web stranici BBI banke, a svi zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti u svim poslovnicama Bosna Bank International ili pozivom na besplatni BBI info telefon 080 020 020.

Ukoliko je korisnicima potrebna dodatna pomoć za aktivaciju i upotrebu mBBI i eBBI, klijenti BBI banke imaju mogućnost direktnog razgovara sa osobljem banke putem video ili audio chata na web stranici www.bbi.ba.

Prethodni članakSarajevo Film Festival: Počela prodaja ulaznica
Naredni članakDani osiguranja u BiH 29. i 30. septembra u Sarajevu