Naslovnica Preporučujemo Mercator i Konzum i ove godine kupcima poklanjaju 100 milja

Mercator i Konzum i ove godine kupcima poklanjaju 100 milja

Pod sloganom "Gdje se najbolje kupuje treba znat', Mercator i Konzum 100 milja će dat'" započeo je novi 14. po redu val projekta "Moji brendovi, naše vrijednosti", koji kompanije Mercator i Konzum uspješno realizuju godinama unazad u saradnji sa domaćim i regionalnim partnerima.

Projekat donosi veliku nagradnu igru sa ukupnim fondom nagrada u vrijednosti nevjerovatnih 100.000KM koji će obradovati vjerne kupce Mercator i Konzum prodajnih objekata. Nagradni fond je podijeljen tako da će po 5 najsretnijih kupaca osvojiti poklon kupovine u Mercatoru ili Konzumu u vrijednosti od po 10.000KM, 5.000KM, 3.000KM i 2.000KM. Nagradna igra će trajati od 06.11. do 31.12.2023. godine, a učestvovati mogu svi kupci koji kupe bar jedan proizvod sa oznakom Moji brendovi i pošalju SMS poruku sa sigurnosnim brojem istaknutim na dnu računa na broj 091 210 002.

Oznaku “Moji brendovi” na policama Mercator i Konzum prodavnica u ovom valu projekta nosit će Sarajevski kiseljak, Sarajevsko pivo, Harmony, Violeta Vesh, Lasta proizvodi, Pepsi gazirani napitak, Tube nektar, Jaffa napolitanke i mnogo drugi proizvodi.

Javno izvlačenje dobitnika održat će se 05.01.2024. godine u 12h u Mercatoru Ložionička u Sarajevu.

“Prošlu godinu smo završili fantastičnim valom projekta “Moji brendovi” u sklopu kojeg smo kupcima poklonili 100 milja. Željeli smo dobru praksu ponoviti i ove godine, te smo ponovo spremili 100 milja vrijedan nagradni fond koji će, siguran sam, oduševiti kupce kao i prošle godine i uljepšati im predstojeće novogodišnje praznike. Koristim ovu priliku zahvaliti se našim partnerima i dobavljačima na dugogodišnjoj saradnji koju smo učvrstili kroz ovaj projekat, zajednički jačajući poziciju domaćih i regionalnih brendova zastupljenih na našim policama”, izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma i Mercatora.

Podsjetimo, kroz prethodna izdanja projekta “Moji brendovi, naše vrijednosti” najsretniji kupci su imali priliku osvojiti također ekskluzivne i vrijedne nagrade – od putovanja u Dubai i putovanja Evropom kroz nekoliko država preko automobila Fiat 500 i Toyota Corolla, Vespa motora, Dyson uređaja, električnih bicikala i romobila do opremanja domaćinstva setom bijele tehnike i najsavremenijim smart uređajima.

Više informacija o ovoj projektu dostupno je na www.mercator.ba i www.konzum.co.ba

Prethodni članakSve što trebate znati o raku prostate: Simptomi, prevencija i izazovi
Naredni članakZlatna džezva, OREA, Mercator i Konzum pokreću projekat “Zlatna prilika za kreativce”