Naslovnica Travel & Gastro Ljubuški Outdoor Festival ??.??. – ??.??.

Ljubuški Outdoor Festival ??.??. – ??.??.

U svom kalendaru pribilježite 26, 27, 28 i 29.05. - dođite, uživajte u svojoj omiljenoj outdoor avanturi i doživite proljeće u Hercegovini!

Ljubuški Outdoor Festival u cjelini čini skup sportsko-rekreativnih aktivnosti kojim će se povezati i revitalizirati razasuta kulturno-povijesna i prirodna baština duž natjecateljskih ruta. Paragliding natjecanje, trkačke, biciklističke i trail staze povezuje rijeka Trebižat koja pored svog hidrološkog potencijala baštini i dva prirodna bisera: vodopade Kravicu i Koćušu. Ruta povezuje i nacionalne spomenike kulture, rimski vojni logor na Gračinama i tvrđavu Herceg Stjepana Kosače koje predstavljaju posebno bogatstvo ovog festivala.

Festival će nizom predavanja promovirati sportski i zdrav način života u prirodnom okruženju. Također, sva udruženja koja se bave sportsko-rekreativnim aktivnostima na otvorenom imat će priliku prezentirati svoje aktivnosti za vrijeme trajanja festivala na vodopadu Kravica. Ova inovativna i jedinstvena manifestacija u BiH zasigurno će biti značajan poticaj za razvoj i promociju aktivnog destinacijskog turizma u ljubuškom kraju, ali i ostalim sredinama u regiji za razvoj sličnih aktivnosti.

Sajam počinje u petak 27.5. u 12h i trajati će do nedjelje 29.5. – 19h. Za vrijeme sajma LJOF je za vas pripremio i razne radionice poput planinarenja, sportskog penjanja, kanu safari-a te još mnoštvo zanimljivih štandova raznih udruga iz outdoor svijeta.

Više informacija o Festivalu potražite na web stranici Ljubuski Outdoor Festival ili FB stranici LJOF.

Prethodni članakSvake nedjelje do kraja juna slobodan ulaz posjetiteljima Zemaljskog muzeja BiH
Naredni članakParabeni i sulfati u kozmetici