Naslovnica Travel & Gastro Ljubu┼íki Outdoor Festival ??.??. – ??.??.

Ljubu┼íki Outdoor Festival ??.??. – ??.??.

U svom kalendaru pribilje┼żite 26, 27, 28 i 29.05. - do─Ĺite, u┼żivajte u svojoj omiljenoj outdoor avanturi i do┼żivite prolje─çe u Hercegovini!

Ljubu┼íki Outdoor Festival u cjelini ─Źini skup sportsko-rekreativnih aktivnosti kojim ─çe se povezati i revitalizirati razasuta kulturno-povijesna i prirodna ba┼ítina du┼ż natjecateljskih ruta. Paragliding natjecanje, trka─Źke, biciklisti─Źke i trail staze povezuje rijeka Trebi┼żat koja pored svog hidrolo┼íkog potencijala ba┼ítini i dva prirodna bisera: vodopade Kravicu i Ko─çu┼íu. Ruta povezuje i nacionalne spomenike kulture, rimski vojni logor na Gra─Źinama i tvr─Ĺavu Herceg Stjepana Kosa─Źe koje predstavljaju posebno bogatstvo ovog festivala.

Festival ─çe nizom predavanja promovirati sportski i zdrav na─Źin ┼żivota u prirodnom okru┼żenju. Tako─Ĺer, sva udru┼żenja koja se bave sportsko-rekreativnim aktivnostima na otvorenom imat ─çe priliku prezentirati svoje aktivnosti za vrijeme trajanja festivala na vodopadu Kravica. Ova inovativna i jedinstvena manifestacija u BiH zasigurno ─çe biti zna─Źajan poticaj za razvoj i promociju aktivnog destinacijskog turizma u ljubu┼íkom kraju, ali i ostalim sredinama u regiji za razvoj sli─Źnih aktivnosti.

Sajam po─Źinje u petak 27.5. u 12h i trajati ─çe do nedjelje 29.5. ÔÇô 19h. Za vrijeme sajma LJOF je za vas pripremio i razne radionice poput planinarenja, sportskog penjanja, kanu safari-a te jo┼í mno┼ítvo zanimljivih ┼ítandova raznih udruga iz outdoor svijeta.

Vi┼íe informacija o Festivalu potra┼żite na web stranici Ljubuski Outdoor Festival ili FB stranici LJOF.

Prethodni ─ŹlanakSvake nedjelje do kraja juna slobodan ulaz posjetiteljima Zemaljskog muzeja BiH
Naredni ─ŹlanakParabeni i sulfati u kozmetici