Naslovnica Preporučujemo Ljubav je u zraku i Glovo je donosi na vaša vrata

Ljubav je u zraku i Glovo je donosi na vaša vrata

Ovaj mjesec nas podsjeća da je ljubav u zraku i da je trebamo slaviti, jer predstavlja jedinstven pokretač u životu svakog čovjeka. Bez obzira na to da li ste u vezi, sami ili u krugu porodice i prijatelja, ove godine ekipa okupljena oko višekategorijske platforme Glovo koja omogućava lak i brz pristup raznovrsnim proizvodima i jelima onda kada to želite i gdje to želite donosi ekskluzivne pogodnosti kako biste svoje ljubavne geste učinili još posebnijim.

Ukoliko ste u potrazi za romantičnim buketom, ukusnim poslasticama ili personaliziranim poklonima, Glovo se pobrinuo kreirajući posebnu kategoriju „Valentinovo“ u kojoj se nalazi niz promocija u koje ćete se i vi naprosto zaljubiti.

Poznato je da je cvijeće kao poklon uvijek izraz vaše duše, pa tako u kategoriji „Cvijeće i ljubav“ možete pronaći prekrasno aranžirane bukete, korpice ili cvjetne kutije koje su za vas priredile partnerske cvjećare u Sarajevu i Banjaluci.  Tokom ove sedmice ljubavi ponuđeni cvijetni aranžmani biće sniženi od 15 % do 20%, a za to su se pobrinule cvjećare u Sarajevu: Amarilis, ART, KRIN, Arija, Gracia, Bellisima i Bambus, te banjalučke cvjećare Ivančica, Saksija, Paloma Grand i Valentina.

Za one koji nemaju vremena otići sa svojim partnerom u omiljeni restoran na ručak ili večeru, Glovo donosi romantičnu večeru na vaš kućni prag.  Naime, u kategoriji „Okusi Valentinovo“ Glovo je omogućio 20% popusta na odabrane restorane tokom tri dana 14., 15. i 16. februara, pa će među vama biti i onih koji će se sigurno zaljubiti u Glovo promotivnu akciju “dva proizvoda po cijeni jednog“ iz čak 14 restorana.

Za korisnike izvan Sarajeva i Banja Luke Glovo je u saradnji sa Konzumom kreirao posebnu kategoriju „Ljubavne namirnice“ u kojoj se nalaze pažljivo odabrane namirnice čokolade, vina i ostala pića i proizvodi posebno prilagođeni proslavi ljubavi.

Zanimljivo je napomenuti da je kategorija “Cvijeće i pokloni” koja okuplja specijalizirane maloprodajne prodavice, na platformi Glovo bila druga po broju narudžbi u višekategorijskoj vertikali 2023. godine.

Kako živimo ubrzanim životom i cijenimo vlastito vrijeme,  korisnici platforme Glovo mogu biti zadovoljni i činjenicom da sve ove narudžbe stižu na adresu u kratkom vremenskom roku. Tako da ostaje samo da se prepustite ljubavnom duhu u kojem će svaka isporuka biti priča o ljubavi koja se pamti, jer ljubav dolazi u raznim oblicima.

O Glovo

Glovo je pionirska višekategorijska aplikacija koja povezuje korisnike sa preduzećima i dostavljačima, nudeći usluge na zahtjev iz restorana, prodavnica, supermarketa i specijaliziranih maloprodajnih objekata. Vizija Glova je omogućiti lak pristup svemu u vašem gradu kako bi korisnici mogli uživati u onome što žele, kada i gdje žele. Kompanija je osnovana 2015. godine u Barseloni i posluje u 25 zemalja u Evropi, Centralnoj Aziji i Africi.

Prethodni članakMedicinski Oscar: Gordana Bukara-Radujković iz BiH među finalistima 10. International Medis Awards
Naredni članakTelemach predstavio novi EON Video Klub