Naslovnica Travel & Gastro Lactalis BH predstavlja: Novi okus na tržištu – Kunin riža na mlijeku...

Lactalis BH predstavlja: Novi okus na tržištu – Kunin riža na mlijeku s okusom jagoda

Lactalis BH, lider u proizvodnji visokokvalitetnog mlijeka i mliječnih proizvoda, sa ponosom predstavlja najnoviji okus smeđu Kunin slasticama – rižu na mlijeku s okusom jagode.

Šta je Kunin riža na mlijeku?

Kunin riža na mlijeku ili sutlijaš je čarobna delicija koja nas vraća u najslađe trenutke djetinjstva i osvaja srca mladih, djece ali i onih nešto starijih. Ovaj slasni desert je pažljivo stvoren od najkvalitetnijih sastojaka, pružajući ne samo zadovoljstvo nepca, već i laku probavu i potrebnu energiju.

Riža je prirodno bogata ugljikohidratima, proteinima i vlaknima koja blagotvorno djeluju na naše tijelo, dok mlijeko izvor kalcija čuva naše kosti zdravima i snažnima. Kunin riža na mlijeku dostupna je u praktičnom pakovanju što je čini odličnim izborom za svakodnevnu užinu.

Jedinstven okus

Ukusna kombinacija nježno kuhane riže na bazi mlijeka i bogatog okusa jagode stvara jedinstven desert koji je ukusan i hranjiv. Zahvaljujući novom, osvježavajućem okusu jagode, svi ljubitelji brzog voćnog deserta sada mogu uživati u ovoj kremastoj deliciji kad god im je potrebna pauza od ubrzanog životnog ritma.

Kunin riža na mlijeku s okusom jagode dostupna je od sredine novembra u odabranim marketima širom Bosne i Hercegovine. Požurite po svoju dozu djetinjstva u čaši!

O kompaniji Lactalis BH

Proizvodi kompanije Lactalis BH proizvode se u mljekari  u Gradačcu, od mlijeka koje se otkupljuje od svojih 1.500 kooperanata – domaćih farmera. Kompanija Lactalis osnovana je prije 90 godina u Francuskoj i poznata je po svojim brendovima Dukat, Domaće blago, Président, Galbani, Alpsko mleko, Parmalat koje proizvodi ili distribuira na tržištu Bosne i Hercegovine. Više informacija o svim kompaniji Lactalis BH, brendovima i proizvodima dostupno je na: https://lactalisbh.ba/.

Prethodni članakSvjetlost, miris i posvećenost: Priča o kreativnom svijetu svijeća
Naredni članakMikrofin prvo mikrokreditno društvo u BiH s prestižnim srebrnim rejtingom za zaštitu klijenata