Naslovnica Biznis kutak Korisnici LG mobitela u Bosni i Hercegovini će i dalje imati punu...

Korisnici LG mobitela u Bosni i Hercegovini će i dalje imati punu podršku

Globalni lider u inovacijama LG objavio je da prestaje sa prizvodnjom mobilnih telefona i svoju pažnju preusmjerava na inovacije u drugim segmentima poslovanja, te dosta kupaca i korisnika LG mobilnih telefona širom svijeta, a i u Bosni i Hercegovini je ostalo u dilemi šta će se desiti sa podrškom za njihove uređaje.

Kompanija Stanić Trade d.o.o., dugogodišnji eksluzivni distributer i serviser LG-a za Bosnu i Hercegovinu, riješila nas je svih dilema vezano za ovaj globalni brend.
“Iako je na globalnom nivou kompanija LG donijela odluku da prestaje sa proizvodnjom mobilnih telefona, te da svoje resurse preusmjeri u razvijanje inovacija i vještačke inteligencije u kojoj je ova kompanija neprikosnoveni lider, mi kao ekskluzivni distributer svih kategorija LG uređaja nastavljamo sa prodajom i post-prodajnom podrškom istih. Svi korisnici LG uređaja u Bosni i Hercegovini, bilo da je riječ o mobilnim telefonima, smeđoj i bijeloj tehnici ili klima uređajima će imati maksimalnu podršku sa naše strane, bilo da je riječ o kupovini novih uređaja ili servisnoj podršci u garantnom ili izvan garantnog roka”, izjavio je Damir Kalmar, generalni direktor kompanije Stanić Trade u Bosni i Hercegovini.

LG je i dalje vodeći brend u svijetu kada je u pitanju potrošačka elektronika koja je maksimalno fokusirana na pozitivna iskustva svojih korisnika, kao što i sam slogan kaže “Life’s good” (život je dobar/lijep), sigurni smo da će i u budućnosti prednjačiti u inovacijama i tehnološkim dostignućima, posebno na polju razvoja vještačke inteligencije po kojoj su prepoznatljivi.

Prethodni članakBBI banka prva u regionu ponudila inovativno rješenje za praćenje deviznih transakcija
Naredni članakBraća Zamurović otkrivaju: sve što želite znati o stock fotografiji