Naslovnica Travel & Gastro Klasove Jaro napolitanke sa poboljšanom recepturom

Klasove Jaro napolitanke sa poboljšanom recepturom

Klasov poznati brend Jaro, koji je sinonim za kvalitetnu i ukusnu napolitanku, svojim potrošačima predstavlja novi okus koji dolazi zahvaljujući poboljšanoj recepturi.

Vrijedni tim kompanije Klas mjesecima je radio na usavršavanju kvalitete, a Jaro se odsad radi i na novoj, vrhunskoj opremi za proizvodnju napolitanki. Pored poboljšane recepture tu je i novo pakovanje koje nećete moći, a da ne primijetite na policama trgovina širom BiH.

“Vjernost naših stalnih kupaca i potrošača nagradili smo unaprijeđenom recepturom koja će oduševiti sve ljubitelje slatkih zalogaja. Zahvaljujući hrskavom vaflu i kremastom punjenju, naše napolitanke će nastaviti da budu omiljeni desert svih generacija u porodici. Jaro je na tržište plasiran 1998. godine, i to u tri okusa classic, kafa i lješnjak, a zasad smo radili na recepturi Classica i lješnjaka. Sa poboljšanim okusom osvježili smo ovu kategoriju vafla i radit ćemo na novim, inovativnim okusima jer za vjerne potrošače pripremamo mnoštvo slatkih iznenađenja”, izjavio je Madžid Avdagić, direktor kompanije Klas.

Jaro se na policama u trgovinama može naći u dvije gramaže 350g i 700g, a iz Klasa navode kako planiraju raditi i manje pakiranje od 180g. Za ove napolitanke se koriste najkvalitetniji vafl listovi i više punjenja, bez vještačkih boja i konzervansa. Proizvodnja Jare, kao i svih ostalih Klasovih proizvoda, odvija se u skladu sa međunarodno priznatim standardima upravljanja kvalitetom – ISO i HACCP, a dodatnu vrijednost im obezbjeđuje Halal certifikat.

IZVORzdraviportal.ba
Prethodni članakPočinje plasman proizvoda Bosnalijeka na tržište Turske
Naredni članakEMOCIJE I EMOCIONALNA INTELIGENCIJA