Naslovnica Travel & Gastro King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za...

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je nagrađen i za najbolje tehničko rješenje vezano za svoju prošlogodišnju investiciju u proizvodnju

King Harmony, sladoled od pistacije i bobičastog voća, kombinacija je neobičnih okusa i teksture koju su stručnjaci za sladoled ocijenili kao jednu od najinovativnijih u prošloj godini. Srebrnom nagradom u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda nagradio ga je IICC (International Ice Cream Consortium) na svojoj redovnoj godišnjoj konferenciji, nakon prezentacije i kušanja sladoleda proizvedenih diljem svijeta. Način na koji King Harmony spaja raskošni okus sladoleda pistacije obogaćen mekanim preljevom pistacije, uronjen u bogati preljev bobičastog voća i belgijsku bijelu čokoladu tako je sada dobio i međunarodno priznanje.

„Fenomenalno je iz godine u godinu osvajati priznanja za naše sladolede na koje smo toliko ponosni. King Harmony nominirali smo u kategoriji najinovativnijeg sladoleda upravo zbog netipične kombinacije pistacije, bobičastog voća i bijele čokolade. Potrošači su izvrsno reagirali na ovu inovaciju, a ova potvrda struke daje nam dodatni vjetar u leđa. Veseli nas što ćemo uskoro tržištu predstaviti još inovacija u King portfelju i vjerujemo da ćemo nastaviti oduševljavati ljubitelje Kinga“, poručila je Andrea Klišanić, Marketing Manager Adriatic klastera iz tvrtke Ledo plus.

Godišnja konferencija Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda ove godine održana je kasnije nego što je uobičajeno zbog nestabilne situacije u zemlji domaćinu. Ipak, s puta u Guatemalu, Ledo se vratio s čak dvije nagrade.

Priznanje i u kategoriji tehnologije

Osim za sladoled, Ledo je osvojio nagradu i u kategoriji vezanoj za tehnologiju. Naime, kao najbolje tehničko rješenje u prošloj godini priznanje je dobila rekonstrukcija tunela za smrzavanje sladoleda u Ledu.
„Prepoznat je naš investicijski ciklus u proizvodne kapacitete i automatizaciju što puno govori i o tehnologijama koje uvodimo u proizvodnju. Kompleksnost i kvalitetu ulaganja u postojeću liniju, za koju smo sada dobili i priznanje, ove godine planiramo i nadmašiti. Pripreme za ekstruzijsku liniju, na kojoj će se proizvoditi naš premium segment sladoleda, a prvenstveno King proizvodi, već su u tijeku. Radi se o liniji vrijednoj oko 4,2 milijuna eura koja će nas učiniti još modernijim proizvođačem visokokvalitetnih sladoleda“, poručio je Andy Michaux, generalni manager Leda.

King sladoledi – stvoreni za uživanje

Svi King sladoledi iznimno su popularni, a priča o neutaživoj želji za slatkim strastima počela je King Classic sladoledom koji osvaja potrošače u Hrvatskoj (i šire) već 29 godina. Tijekom gotovo tri desetljeća lansirano je više od 30 jedinstvenih kombinacija okusa koje su pronašle put do srca potrošača, ali i osvajale nagrade. Uvijek sa sastojcima premium kvalitete i inovativnih okusa, ne čudi da su upravo King sladoledi postali simbol vječne vrijednosti koja ne podliježe prolaznim trendovima.

Prethodni članakProjektom “Odvažne i hrabre, to ste vi!” Bingo nastavlja podršku ženskom poduzetništvu
Naredni članakUSAID Turizam objavljuje Javni poziv za ugostiteljska preduzeća