Naslovnica Preporučujemo Kako uštedjeti u poslovanju sa bankom?

Kako uštedjeti u poslovanju sa bankom?

U sklopu inicijative UniCredit Grupe za unaprjeđenjem finansijske pismenosti, a s namjerom da olakšamo svakodnevno poslovanje malih biznisa, UniCredit Bank i Startup studio te pozivaju na besplatnu edukaciju na temu: KAKO UŠTEDJETI U POSLOVANJU S BANKOM? 

  • Želiš saznati koje bi bankarske usluge odgovarale baš tvom biznisu ili obrtu?
  • Šta možeš uraditi da smanjiš troškove novca i vremena u poslovanju s bankom?
  • Kako korištenje digitalnih usluga unaprjeđuje efikasnost poslovanja?
  • Kako uspostaviti e-commerce uslugu ako imaš mali biznis?

Specijalisti za razvoj proizvoda i kanala distribucije UniCredit Bank su tu da odgovore na sva tvoja pitanja. Ovo je odlična prilika da pitaš i o elektronskim plaćanjima, ulozi POS terminala, plaćanju putem elektornskih kartica, korištenju bankomata i za druge svrhe osim za podizanje novca… 

UniCredit Bank kroz aktivnosti finansijske edukacije, uz volonterski angažman svojih uposlenika, s ciljem jednostavnijeg razumijevanja i poslovanja, želi objasniti finansijske pojmove i približiti bankarske usluge s kojim se susreću građanke i građani na našem tržištu. Edukacija nudi praktične savjete koji mogu unaprijediti poslovanje malih biznisa.

Ne propusti sjajnu priliku da saznaš sve što te zanima o ovoj temi i ne zaboravi u prijavnoj formi napisati na koja pitanja želiš dobiti odgovore, kako bi što više naučio ili naučila.

Edukaciji možete prisustvati fizički u Startup studiju Sarajevo (Maršala Tita 34/II) ili u Startup studiju Bihać (Bosanska 4) ili ukoliko vam više odgovara pridružte nam se online putem Zoom-a (link ćemo vam poslati naknadno). 

Prijavu možete poslati do 23.9. do 13 sati putem LINKA a sve što vas dodatno zanima možete pitati na telefon broj 061 986 811 ili putem email-a: [email protected]

IZVORlonac.pro
Prethodni članak61. Festival MESS u prvoj sedmici oktobra
Naredni članak23. septembar: Be Active dan BiH