Naslovnica Stroga pozitiva Jelen Business Case Chalenge 2022.

Jelen Business Case Chalenge 2022.

elen te zove na deveto takmičenje u studiji slučaja!

Okupi ekipu, osmislite projekat koristeći svoje znanje, kreativnost i uz timski rad osigurajte vrijedne nagrade i neprocjenjivo iskustvo i dobro se zabavi!

Na koje teme se možeš prijaviti?

Jelen i tvoj grad
(Osmisli projekat kojim Jelen pivo može da osvoji srca potrošača u tvom gradu. Pokaži svoju inovativnost i kreativnost i osmisli aktivnosti kojima ćeš na najbolji način predstaviti Jelen pivo u tvojoj lokalnoj zajednici)

Društveno-odgovorni Jelen
(Osmisli društveno-odgovorne projekte koji bi se mogli realizovati i kako bi dodatno izgradio imidž Jelen piva. Osmisli kako Jelen treba da djeluje na društveno-odgovoran način i koje su to aktivnosti putem kojih Jelen može biti pozitivan primjer)

Slobodna tema
(Ukoliko imaš potpuno novu ideju, ova tema je pravi izbor za tebe. Pokaži svoj kreativan i inovativan duh i kreiraj aktivnosti kojima ćeš na najbolji način promovisati Jelen pivo)

Nagrade koje možeš da osvojiš?

Prvo mjesto – 1.200 KM
Drugo mjesto – 500 KM
Treće mjesto – 300 KM

Ko može da učestvuje?

Učešće mogu uzeti studenti svih fakulteta i univerziteta u timovima od maksimalno tri člana! Prijave slati na [email protected].

Prijavu možete preuzeti na OVDJE. Facebook event možete pogledati ovdje.

Rok za slanje prijava je 1. 12. 2022. godine. Više informacija o temama studije slučaja, pravilima takmičenja, i nagradama pronađite na www.cerk.info. i na www.facebook.com/karijera/

Svi timovi koji se prijave do 5. novembra će imati mogućnost prisustvovati online događaju „MOLSON COORS BUSINESS ACADEMY“ na kojem će domaći i inostrani predavači govoriti o interesantnim temama iz oblasti marketinga, koja će biti korisna za izradu samih radova/rješenja.

Rok za dostavu finalnih radova je 15. 12. 2022. godine.

Format rješenja: Prezentacija (u formatu po izboru) i projekat u WORD dokumentu.

Ukoliko epidemiološki uslovi ne dozvole održavanje finala uživo, biće održano putem online platforme Zoom.

IZVORMreza mira
Prethodni članakItalijanska moda u bojama jeseni po prvi put u Sarajevu
Naredni članakPoziv za učešće u programu Snažne porodice