Naslovnica Biznis kutak Javni poziv za Inovacijsku vaučer shemu

Javni poziv za Inovacijsku vaučer shemu

INTERA Tehnološki Park otvara vrata suradnji između akademske zajednice i malih i srednjih poduzeća u Bosni i Hercegovini kroz Shemu inovacijskih vaučera koja se provodi u okviru projekta BOOST s ciljem povezivanja i unapređenja razine inovacija i kvalitete proizvoda malih i srednjih poduzeća u Bosni i Hercegovini.

Tražimo stručnjake koji mogu pružiti tehnološke inovacijske usluge, pravne usluge i intelektualno vlasništvo, usluge digitalne transformacije te usluge razvoja i internacionalizacije i pozivamo sve zainteresirane predstavnike fakulteta, sveučilišta i istraživačkih centara u Bosni i Hercegovini da se prijave na Javni poziv.

Iskoristite jednokratna sredstva u iznosu do 5.000,00 EUR, uz obvezno sufinanciranje od 10% od strane malih i srednjih poduzeća.
Detalje o načinu prijave potražite na linku.
Pronađite detalje o načinu prijave na linku BOOST. Za sva dodatna pitanja se možete obratiti na [email protected].

Projekt BOOST, kojeg podržava projekt “Inovacija i digitalizacija malih i srednjih poduzeća u Bosni i Hercegovini“ koji implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Njemačke vlade (BMZ). Cilj projekta je razvoj ekonomije u Bosni i Hercegovini, s posebnim naglaskom na digitalnu transformaciju poslovanja. Projekt “Inovacija i digitalizacija malih i srednjih poduzeća u Bosni i Hercegovini“ sufinancira Europska unija u okviru projekta EU4DigitalSME.

Prethodni članakBBI banka finansira projekte u zdravstvenom turizmu
Naredni članakJavni poziv za upis u akreditovane programe neformalnog obrazovanja odraslih