Naslovnica Biznis kutak Info sesija: Vođenje poslovnih knjiga i obaveze samostalnih poduzetnika

Info sesija: Vođenje poslovnih knjiga i obaveze samostalnih poduzetnika

Budući ste poduzetnik ili već imate uspješnu poduzetničku priču?
Imate pitanja ili problem sa kojim se susrećete u svom poslovaju?
Želite upotpuniti svoje znanje o vođenju poslovnih knjiga ili možda želite znati više o taksama na istaknutu firmu?
Imate druga pitanja vezana za vaše poslovanje na koja možete dobiti odgovor od certificiranog računovođe?


Ako ste odgovorili pozitivno na jedno od postavljenih pitanja pozivamo vas da učestvujte na Help Desk sesiji za poduzetnike na temu „Vođenje poslovnih knjiga – Taksa na istaknutu firmu – Ostale obaveze samostalnih poduzetnika”.
Poduzetnički Help Desk za poduzetnike „Vođenje poslovnih knjiga – Taksa na istaknutu firmu – Ostale obaveze samostalnih poduzetnika” učesnicima će predstaviti certificirani računovođa, Samira Šurković, direktorica računovodstvene agencije AssetFin d.o.o.
Help desk sesija će biti održana u četvrtak 16.03.2023. godine sa početkom u 16:00 sati u prostorijama Centra za izvrsnost u poduzetništvu Sarajevo (adresa Avde Jabučice 52, Sarajevo). Vašu prijavu za učešće možete poslati putem Formulara za prijavu na linku.

Ohrabrujemo vas da na Formularu za prijavu navedete specifična pitanja kako bi se voditeljica sesije mogla pravovremeno pripremiti za davanje adekvatnih informacija.

Help Desk za poduzetnike je organiziran u okviru projekta EU4BusinessRecovery koji podržava Bosnu i Hercegovinu u ublažavanju negativnih ekonomskih efekata uzrokovanih pandemijom COVID-19. Projekat pomaže MMSP, poljoprivredno-prehrambene i turističke djelatnike da nastave svoje poslovanje i sačuvaju radna mjesta; podržava poduzetnike, mlade i druge ugrožene grupe da osnuju vlastiti biznis. Kao rezultat ovog projekta biće sačuvano više od 1.000 radnih mjesta ugroženih pandemijom i biće otvoreno najmanje 100 novih radnih mjesta. EU4BusinessRecovery projekat je vrijedan 13,7 miliona eura i zajednički ga sufinansiraju Evropska unija i Savezna Republika Njemačka. Projekat implementiraju GIZ, UNDP i ILO.


Za više informacija posjetite www.eu4business.ba.

Prethodni članakOnline radionica: Kako promovisati svoj biznis putem društvenih mreža?
Naredni članakPersonalizirani darovi: Wolfinne