Naslovnica Stroga pozitiva IBU Winter Fest

IBU Winter Fest

IBU Winter Fest 2023 pod pokroviteljstvom Općine Ilidža će se održavati na kampusu Internacionalnog Burch Univerziteta (Francuske revolucije bb), a otvaranje će se krunisati sa humanitarnom utakmicom ekipe Profesora protiv ekipe Studenata.

Nakon otvaranja s humanitarnom utakmicom, studenti će imati priliku da učestvuju u interdisciplinarnim radionicama u suradnji sa Diplomacy i Philosophy Clubom, trivia quizu, eSports takmičenjima iz League of Legends i CS:GO, kao i sportskim takmičenjima iz futsala, odbojke i stonog tenisa. Pored toga imati će priliku da uživaju u nastupu Burch Music Cluba.

Cjelokupno djelovanje Festivala će biti u humanitarnom duhu, te će sva prikupljena sredstva putem ulaznica i kotizacija biti donirana udruženju Pomozi.ba, organizatori očekuju veliku posjećenost na humanitarnoj utakmici kako bi se ponovno prikazao naša spremnost za djelovanjem kada je potrebno.  Ulaz na humanitarnu utakmicu će biti 2 KM, te će cjelokupni iznos biti doniran Pomozi.ba.

„Pozivamo sve građane Općine Ilidža, kao i Kantona Sarajevo da dođu i prisustvuju humanitarnoj utakmici na našem Kampusu kako bi prikupili što veći iznos i pomogli onima kojima je to najpotrebnije. Mi vas nestrpljivo čekamo kako bismo pokazali da smo najbolji domaćini i najveći zimski studentski festival“, poručili su iz Burch Sports Cluba.

IBU Winter Fest 2023 je prva edicija zimskog studentskog festivala u organizaciji Burch Sports Cluba, organizatori imaju želju da to postane godišnja tradicija te da se studenti svih Univerziteta u Kantonu Sarajevo uključe u naredne projekte.

Prethodni članakPoziv za dodjelu besplatnih kompostera
Naredni članakU saradnji s portalom boljiposao.com donosimo vam aktuelne i atraktivne vijesti s tržišta rada