Naslovnica Stroga pozitiva HUMANITARNI virtual RUN or RIDE weekend – ŠEST škola

HUMANITARNI virtual RUN or RIDE weekend – ŠEST škola

Humanitarna akcija za kupovinu školskog pribora socijalno ugroženim učenicima osnovnih škola u Kaknju

Neformalna grupa rekreativnih trkača Kilometar Života i ove godine po peti put po redu tradicionalno provodi humanitarnu akciju u kojoj sakupljamo novac za pomoć socijalno ugroženim učenicima na području naše općine. Akcija se provodi pod nazivom HUMANITARNI virtual RUN or RIDE weekend – ŠEST škola i sva sredstva prikupljena u ovoj akciji bit će iskorištena za kupovinu školskog pribora socijalno ugroženim i marginaliziranim učenicima osnovnih škola sa područja općine Kakanj.

Ovo je događaj virtuelnog karaktera, ali nam je cilj da vas motivišemo da trčite/vozite bicikl na lokaciji po želji, u društvu ili sami. Učešće možete uzeti tako što ćete:

– istrčati, prošetati sami ili u društvu u dužini od 3 km ili više

– voziti bicikl sami ili u društvu u dužini od 10 km ili više

– nakon što istrčite ili odvezete željenu dionicu svoju fotografiju zajedno s podacima o istrčanoj dionici i vremenu možete poslati na mail: [email protected] a mi ćemo to objaviti na našoj fb i IG stranici.

PRIJAVA I UPLATA KOTIZACIJE

Prijave i uplate za HUMANITARNI virtual RUN or RIDE weekend – Šest škola traju od 01.08. do 31.08. 2022. godine na linku:

Pojedinačne prijave

Grupne prijave

Budući da je ovo Humanitarna akcija kotizacija za učešće u utrci iznosi minimalno 10 KM (za grupne prijave 5KM po članu), a gornja granica na postoji.

Učesnici koji pošalju svoje podatke o uspješno istrčanoj ili odveženoj minimalnoj dionici dobit će personaliziranu zahvalnicu za učešće HUMANITARNOM virtual RUN or RIDE weekend – Šest škola.

TRAJANJE UTRKE

Trčanje će se odvijati bilo kada u periodu od 02.09. do 04.09.2022. Svaki učesnik sam bira kada, gdje i koliko će trčati ili hodati u navedenom periodu. Zadata kilometraža je 3 km za trkače ili 10 km za bicikliste. Broj pretrčanih/pređenih kilometara i vrijeme možete, ukoliko želite, evidentirati aplikacijom za trčanje po svojoj želji. Evidentiranje vremena nije obavezno.

UPLATE KOTIZACIJA MOŽETE IZVRŠITI NA RAČUN:

Primalac: BBK EXTREME Kakanj, sa naznakom “Za kupovinu školskog pribora”

Br. Tr. računa: 134 020 0000347666

Sve bitne informacije o samoj akciji, možete pronaći na našoj fb stranici, putem broja telefona: +38761397390 Harun; +38762803438 Emir; ili putem e-maila: [email protected]

IZVORFB Kilometar života
Prethodni članakŽene ili muškarci – ko je više u potrazi za poslom?
Naredni članakBudi dio žirija TeenArena ili Dječijeg programa Sarajevo Film Festivala!