Naslovnica Stroga pozitiva “Gromoglasni šapat” Josipa Milanovića oduševio publiku u čarobnoj Botaničkoj bašti Zemaljskog muzeja

“Gromoglasni šapat” Josipa Milanovića oduševio publiku u čarobnoj Botaničkoj bašti Zemaljskog muzeja

U predivnom ambijentu Botaničke bašte Zemaljskog muzeja, 19. septembra, održana je nezaboravna promocija knjige “Gromoglasni šapat” autora Josipa Milanovića, poznatijeg na društvenim mrežama kao PisoJ. Ova večer, obogaćena emocijama, smijehom i suzama, ostavila je dubok trag u srcima više od 300 prisutnih gostiju, prijatelja i pratitelja ovog mladog umjetnika.

Moderatorica Selma Repeša je otvorila veče pozdravnim riječima, a Josip je zatim srdačno pozdravio sve prisutne, izrazivši svoju zahvalnost za podršku koju su mu pružali tijekom proteklih godina. Obećao je nezaboravnu noć, što je na kraju i ispunio.

Sarajevskoj publici Josip je darovao najljepše i najemotivnije tekstove iz knjige “Gromoglasni šapat”, praćene instrumentalnom glazbom. Njegovi stihovi o ljubavi, gubitku, nadi i snovima dodirnuli su svaku dušu u publici. Poseban trenutak bio je kada je Josipova osmogodišnja nećakinja Marija pročitala dio teksta posvećen majkama, čime je dodatno rasplakala prisutne goste.

Pauze između tekstova ispunila je Lana Hamza izvođenjem prekrasnih ljubavnih pjesama, dok je autor knjige dijelio anegdote o pripremi knjige koje su nasmijale prepunu Botaničku baštu. Svi prisutni osjećali su se kao dio jedne velike obitelji zaljubljene u književnost.

Promocija knjige “Gromoglasni šapat” Josipa Milanovića nije bila obična promocija knjige, već pravi umjetnički događaj koji je spojio autora i publiku na poseban način. Nakon službenog dijela programa, Josip je potpisivao knjige i razgovarao s posjetiteljima koji su željeli podijeliti svoje dojmove.

Ova večer ostat će urezana u pamćenju svih prisutnih kao nezaboravno iskustvo ispunjeno emocijama, smijehom i suzama. Josip Milanović dokazao je da njegova poezija ima moć dotaknuti najdublje dijelove naših duša i da su riječi i emocije univerzalni jezik koji nas povezuje.

Na kraju večeri, Josip Milanović istaknuo je svoju duboku zahvalnost prisutnima i partnerima te je naglasio da je ovo jedna od najljepših noći u njegovom životu, zahvaljujući podršci i emociji koju su svi donijeli na promociju u Sarajevu. Također, nije zaboravio zahvaliti partnerima i sponzorima koji su omogućili ovaj čaroban događaj.

IZVORinfodan.ba
Prethodni članakVodič za poduzetnice: kreiraj produktivni dnevni raspored u 5 jednostavnih koraka
Naredni članakUticaj polena ambrozije na zdravlje ljudi i mjere zaštite