Naslovnica Travel & Gastro Gastro festival “Ćevap fest” otvara skijašku sezonu na Jahorini

Gastro festival “Ćevap fest” otvara skijašku sezonu na Jahorini

Na Jahorini će od 3. do 5. decembra biti održan jedinstveni gastro festival “Ćevap fest” u okviru spektakularnog otvaranja sezone na olimpijskoj planini, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Prema najavama organizatora, već sada veliko interesovanje za ovu manifestaciju, a do sada su učešće potvrdili najpoznatije ćevabdžije iz Sarajeva, Travnika, Banje Luke, ali i najveći ćevabdžijski lanac u regionu čuveni “Valter”.

Organizatori ističu da su među učesnicima travnički “Hari”, koji se očuvanjem tradicije autentičnog travničkog ćevapa nametnuo kao svojevrsni ambasador ovog grada, sarajevski “Hodžić”, trostruki dobitnik prestižne gastro nagrade “Zlatna ugostiteljska kruna”, poznati zenički “King”, banjalučka “Zlatna kruna”, uvjerljivo najposjećenija banjalučka ćevabdžinica.

Tu su i sarajevska “Biona SA”, koja nudi veganske ćevape, brzorastuća višegradska “Anika”, te beogradski “Valter”, jedan od najvećih restoranskih lanaca u Srbiji, koji sarajevski ćevap nudi u čak 19 svojih restorana.

Olimpijski centar Jahorina je pripremio bogat program za otvaranje ski sezone

Kako je najavljeno iz Olimpijskog centra “Jahorina”, skijaška sezona na Jahorini zvanično će biti otvorena 3. decembra, kada će nastupiti Toni Cetinski.

Iste večeri u Olimpijskom baru biće održan “Vip parti” na kojem će nastupiti Milica Todorović.

Drugog dana ski-openinga, 4. decembra, posjetioce će zabavljati Haris Džinović, a nakon toga zabava se nastavlja u Olimpijskom baru uz “Drim bend”.

Za 5. decembar predviđen je nastup Saše Matića, dok će u Olimijskom baru nakon Sašinog koncerta za dobru zabavu biti zadužen “Zli Pevač”.

Iz Olimpijskog centra “Jahorina” naveli su da je ulaznice, koje su već u prodaji, za sve nastupe moguće kupiti putem web-platforme kupikartu.ba.

Svi koji se odluče za odlazak na Jahorini tokom otvaranja sezone, bit će u prilici da iskoriste i specijalnu pogodnost, jer će trodnevni ski-pas od 3. do 5. decembra iznositi svega 65 KM.

U novu skijašku sezonu, Olimpijski centar “Jahorina” ulazi sa pet novih žičara i povećanim kapacitetom od 9.500 skijaša na čas, te mnoštvom noviteta za sve ljubitelje zime na planini.

Prethodni članakLejla Motoruga: Hej ti mala
Naredni članakNova kampanja udruženja Pomozi.ba: NAJBOLJI OBROK U MJESECU