Naslovnica Travel & Gastro Fab festival

Fab festival

Udruženjq Novi koncept vas s ponosom poziva na drugo izdanje Fab Festivala koje će se održati povodom Međunarodnog Dana Žena! Pripremite se za nezaboravnu sedmicu ispred ARIA Mall-a, gdje će se održati ovaj događaj od 4. do 10. marta 2024. godine.
Očekuje vas raskošna izložba rukotvorina koje će predstaviti talentirane izlagačice nakita, odjeće, kozmetike, modnih dodataka i drugih zanimljivih artikala. Od elegantnih ogrlica do prekrasnih haljina, kvalitetnih kozmetičkih proizvoda i jedinstvenih modnih dodataka – Fab Festival će biti prava adresa za sve ljubitelje originalnih kreacija!
Pridružite nam se ukoliko cijenite raznolikost unikata koje su pažljivo stvorile naše lokalne umjetnice. Ovo je savršena prilika da pronađete nešto posebno za sebe ili dragu osobu, ili jednostavno da uživate u inspirativnoj atmosferi koju pruža ova manifestacija kreativnosti i stila.
Pozivamo sve sugrađane i sugrađanke Sarajeva da nam se pridruže u ovoj festivalskoj atmosferi punoj iznenađenja, radosti i unikatnih rukotvorina.

Više informacija o izlagačima potražite na FB stranici doađaja Fab Festival.

Vidimo se na Fab Festivalu!

Prethodni članak9. tradicionalni uspon “100 žena na Trebević”
Naredni članakNajava konferencije: Žene u Turizmu