Naslovnica Biznis kutak EBRD Program: Women in Business

EBRD Program: Women in Business

European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) organizira, u suradnji s AmCham BiH, seriju on-line edukacija za poduzetnice i poslovne žene u svojim poslovnim mrežama u 2021. godini.

Edukacije će biti organizirane u sklopu EBRD-ovog „Women in Business” programa.
Predstavljamo vam prvi događaj na temu: „Transformacijsko vodstvo u kriznim vremenima“. Ukoliko upravljate ljudima i timovima, vodite vlastiti posao ili samo želite unaprijediti svoja znanja i vještine kako biti otporniji na krizne situacije, ovaj će Vam webinar pomoći u tome.
Prijava putem linka: https://bit.ly/3fm40HQ
Predavačica je mr. spec. Tanja Pureta, magistrica psihologije i specijalistica organizacijske i industrijske psihologije. Od 2002. godine, vlasnica je i direktorica poduzeća Ramiro d.o.o. Zagreb koje se bavi savjetovanjem na području upravljanja ljudskim potencijalima i organizacijskim razvojem, usavršavanja poslovnih vještina te unapređenja uspješnosti poslovanja organizacije.
Ova edukacija je posebno dizajnirana za žene iz poslovnog svijeta i besplatna je za sve sudionice. Molimo Vas da interes iskažete što prije jer je broj mjesta ograničen. Webinar će biti organiziran putem MS Teams platforme.

Na webinaru ćete steći znanja, vještine i tehnike učinkovitog vođenja i upravljanja ljudima, timovima i biznisima. Tijekom 90 minuta naučit ćete više o:
– rasponu stilova vođenja – od pasivno-izbjegavajućeg do transformacijskog stila;
– transformacijskom vodstvu – osnovni principi i karakteristično ponašanje;
– bitnosti i potrebom za transformacijskim vodstvom za uspješno obavljanje posla, pogotovo u nestabilnim i kriznim vremenima;
– zašto i kako transformacijsko vodstvo može osigurati brži i bolji razvoj zaposlenih i organizacija;
– zašto ljudi reagiraju na transformacijsko vodstvo angažiranijim i produktivnijim radom;
– konkretnim tehnikama transformacijskog vodstva za postizanje željenih rezultata u svakodnevnom poslovanju.

EBRD-ov program “Women in Business” financiraju Švedska – Sida – Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete, Italija – Ministero degli Affari Esteri e della Cooperazione Internazionale i Luksemburg – Ministry of Finance, Luxembourg.

Prethodni članakŠKOLA FUDBALA “RESPEKT”: OVDJE SU DOBRODOŠLI SVI, BEZ IJEDNOG VIDA DISKRIMINACIJE
Naredni članakUpoznajte novo essence Extreme shine volume sjajilo za usne