Naslovnica Travel & Gastro Druženje u prirodi – “Dan bez mobitela” na permakulturnom imanju Nešto Više

Druženje u prirodi – “Dan bez mobitela” na permakulturnom imanju Nešto Više

Udruženje građana "NEŠTO VIŠE" vas poziva na druženje u prirodi - "Dan bez mobitela" na permakulturnom imanju Nešto Više!

Zamišljate li dan proveden u prirodi, u igri sa macama i psima, okruženi svježim zrakom i zelenilom, daleko od zaslona mobitela? Imamo sjajne vijesti! Udruženje Građana “NEŠTO VIŠE” organizira nevjerojatnu aktivnost koja će vas osloboditi od digitalne ovisnosti i pružiti vam mogućnost da se povežete s prirodom na jedinstven način.

Očekuje vas pregršt aktivnosti koje će oživjeti vašu kreativnost i pustiti vas da ponovno osjetite radost jednostavnosti. Sudjelujte u sadnji i sjetvi ljetnih kultura, izradi kućica i hranilica za ptice, obilasku imanja te izradi saksija od ekološki prihvatljivih cigli.

Pozivamo sve zainteresirane osobe uzrasta 14 i više da nam se pridruže na ovom jedinstvenom događaju. Bez obzira jeste li zaljubljenik u prirodu, kreativni duh ili jednostavno tražite bijeg od digitalne gužve, “Dan bez mobitela” je pravo mjesto za vas.

Bez brige o prijevozu! Osigurali smo prijevoz iz grada koji kreće u 8:30 sati, a povratak je planiran u 13:00 sati. Samo se pobrinite da obučete laganu i prozračnu odjeću te ponesete šešir ili kapu za dodatnu zaštitu od sunca.

Važno je osvijestiti problem prekomjernog korištenja tehnologije i vratiti se korijenima, prisjetiti se onoga što nam priroda pruža. Ova inicijativa je korak prema tome. Vjerujemo da će vam provedeno vrijeme u prirodi pružiti osvježenje, smirenost i obilje nezaboravnih trenutaka.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku! Pridružite nam se na “Danu bez mobitela” na permakulturnom imanju Nešto Više i doživite magiju prirode na vlastitoj koži. Podijelite ovu pozivnicu sa svojim prijateljima i obitelji i zajedno stvorimo val pozitivne promjene!

𝐏𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐞 𝐬𝐞 𝐯𝐫š𝐞 𝐧𝐚 𝐛𝐫𝐨𝐣 𝟎𝟔𝟔 𝟒𝟑𝟗 𝟖𝟏𝟏 (𝐕𝐢𝐛𝐞𝐫, 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐀𝐩𝐩)- 𝐌𝐚𝐢𝐝

„Dan bez mobitela“ je aktivnost koja se sprovodi u okviru projekta Mostar – Prostori koji pokreću!

Prethodni članakBESPLATNA USLUGA ZA GRAĐANE: ODLAGANJE E-OTPADA
Naredni članakPODRŽITE SPORTISTE – DOĐITE NA SPORTSKE IGRE PARAPLEGIČARA