Naslovnica Travel & Gastro Događaj na otvorenom: Skakavac za sve u nedjelju, 05.06. u 10h

Događaj na otvorenom: Skakavac za sve u nedjelju, 05.06. u 10h

Planinarsko društvo Skakavac u saradnji sa Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo-Visit Sarajevo, Općinom Centar Sarajevo, Ministarstvom kulture i sporta Kantona Sarajevo, Ministarstvom komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo i Kantonalnom javnom ustanovom za zaštićena prirodna područja, poziva sve građane i građanke na tradicionalni događaj SKAKAVAC ZA SVE.

U spomeniku prirode Skakavac, na platou Ravne u nedjelju 05.06.2022. do 10.00 sati predviđeno je okupljanje svih zainteresovanih ljubitelja prirode i sporta na otvorenom. Dođite sa svojim porodicama i kućnim ljubimcima da zajedno šetamo, planinarimo, trčimo, bicikliramo ili penjemo na stijenu.

Nakon okupljanja formirat ćemo grupe ovisno o aktivnosti za koju ste zainteresovani.
Kako bi osigurali dovoljan broj vodiča i hranu za sudionike događaja, molimo Vas da do 03.06.2022. (petak) 16.00 sati putem: [email protected] ili +38761449505 (SMS, Viber ili WhatsApp) izvršite prijavu za događaj u kojoj ćete naznačiti kako želite da provedete vrijeme (šetnja, planinarenje, trčanje, biciklizam, penjanje na stijenu).
Nakon aktivnosti za sve sudionike događaja osiguran je ručak. 
Dođite i sami se uvjerite zbog čega je Sarajevo jedinstveno u svijetu 

Kotizacija za događaj nije potrebna.

Prethodni članakVlada Kantona Sarajevo: Besplatna vakcinacija i kastracija životinja
Naredni članakOREA Art Market i ove godine donosi unikatnu ponudu i mnogo zabave