Naslovnica Preporučujemo CEI NAHLA: Finansijske vještine za život – ciklus od 4 seminara

CEI NAHLA: Finansijske vještine za život – ciklus od 4 seminara

Želite li naučiti upravljati svojim novcem na najbolji mogući način? Naš seminar finansijskih vještina pružit će vam znanja i vještine koje su potrebne vama i vašoj porodici za postizanje finansijske nezavisnosti i vještije raspolaganje novcem.

Na ukupno 4 susreta naučit ćete kako kreirati i analizirati svoje budžete, planirati štednju i ulaganje te upravljati svojim dugovima na odgovoran način. Investiranje je ključno za postizanje finansijske nezavisnosti, a naša predavačica s višegodišnjim iskustvom će vam pomoći da odaberete prave investicije koje će vam pomoći u postizanju vaših financijskih ciljeva.

Pridružite nam se i usvojite znanja za budućnost!

1.    BUDŽETIRANJE – utorak, 16. maj 2023.Kreiranje ličnog i porodičnog budžeta, analiza troškova i pridržavanje plana budžeta.

2.     ŠTEDNJA vs. ULAGANJE – utorak, 23. maj 2023.Značaj štednje i kako je planirati, razlike između štednje i ulaganja, novac i inflacija.

3.    UPRAVLJANJE DUGOVIMA – utorak, 30. maj 2023.Identificiranje različitih dugova, strategija upravljanja dugovima i odgovorno zaduživanje.

4.     INVESTIRANJE (ULAGANJE) – utorak, 6. juni 2023.Investiranje i važnost investiranja u finansijama, kako odabrati pravu investiciju.

Ciklus od četiri seminara je BESPLATAN. Broj mjesta je ograničen, a prednost kod upisa će imati članice CEI Nahla.

Više informacija i prijavni obrazac potražite na web stranici CEI NAHLA.

IZVORCEI Nahla
Prethodni članakLjubuški outdoor festival 2023: Još pet dana za prijave
Naredni članakVelika proslava 13-og rođendana Importanne centra