Naslovnica Preporučujemo BINGO CITY CENTER SARAJEVO ROĐENDAN SLAVI, DARUJE VRIJEDNE I ČUDESNE STVARI!

BINGO CITY CENTER SARAJEVO ROĐENDAN SLAVI, DARUJE VRIJEDNE I ČUDESNE STVARI!

BCC Sarajevo je moderan i jedinstven trgovački centar koji je za kratko vrijeme postao prepoznatljiv po tome što kupac ovdje može pronaći baš sve.  Za svoje posjetioce, u oktobru, priprema još iznenađenja, između ostalog i kroz proširenje ponude centra specifičnom ponudom svjetski poznatog brenda.

Bingo City Center Sarajevo u oktobru obilježava drugi rođendan ovog centra, a uposleni u ovom Centru smatraju da kad BCC Sarajevo rođendan slavi, treba da daruje čudesne stvari.

U toku su pripreme za otvaranje međunarodnog lanca brze ishrane, a BCC Sarajevo poziva sve posjetioce da posjete BCC i pridruže se nagradnoj igri koja traje u periodu od 03. do 31. oktobra. BCC Sarajevo ovom igrom koja traje cijeli mjesec želi se zahvaliti svojim kupcima na ukazanom povjerenju.

Pored toga  2. rođendan BCC Sarajevo  bit će obilježen jedinstvenom nagradnom igrom koja će trajati četiri sedmice. Izvlačenje sretnih dobitnika će biti organizovano svake sedmice uz prenos na društvenim mrežama i podjelučetiri vrlo vrijedne nagrade (Iphone, Playstation, električni romobil, Bingo vaučer 1000 KM). Svi kupci koji u navedenom periodu obave kupovinu u vrijednosti od minimalno 50 KM direktno učestvuju u nagradnoj igri. Dovoljno je da svoj račun nakon kupovine u nekoj od trgovina u Centru ubace u kutiju, koja se nalazi u centralnom dijelu BCC-a,  a na poleđini računa ispisati čitko slijedeće podatke: ime i prezime, adresu, grad i broj telefona.

Prethodni članakIskoristite jedinstvenu priliku i poslušajte predavanje svjetski poznatog marketing stručnjaka na 9. Sarajevo Marketing Summitu
Naredni članakNESCAFÉ predstavio opsežan plan za pomoć održivosti uzgoja kafe do 2030. godine