Naslovnica Stroga pozitiva BINGO CITY CENTER I VI „ZA BOLJU ŠKOLU“

BINGO CITY CENTER I VI „ZA BOLJU ŠKOLU“

Počinje još jedna školska godina i vrijeme je za opremanje školaraca. Odjeća, obuća, školski pribor, ruksaci, knjige i sve što je neophodno za školu nalazi se i ove godine u Bingo City Center Sarajevo i Bingo City Centar Tuzla kako bi se školarci bezbrižno vratili u svoje školske klupe. Osim što nudi širok školski asortiman, Bingo City Center i u Sarajevu i u Tuzli su postali omiljeno mjesto za šoping, a sada svim kupcima nude mogućnost učestvovanja u aktivnosti „Za bolju školu“.

Kupci u trgovinama BCC Sarajevo i BCC Tuzla mogu biti dio ove lijepe priče i dati svoj doprinos tako što će u periodu od 24. augusta do 14. septembra nakon obavljene bilo koje kupovine u trgovinama Bingo City Center Tuzla i Bingo City Centar Sarajevo, sačuvati račun, a potom na centralnom trgu u BCC-u (Sarajevo ili Tuzla) odabrati ormarić s oznakom osnovne škole kojoj žele da BCC pokloni donaciju u iznosu od 5.000 KM. Škola koja prikupi najveći iznos računa osvojit će novčanu nagradu. Zato nakon kupovine ubacite račun u školski ormarić osnovne škole po vašem izboru i tako pomozite BCC ekipi u Sarajevu i Tuzli da odaberu školu pobjednicu.

Nakon uspjeha prošlogodišnje aktivnosti „Za bolju školu!“ kada je BCC Tuzla obradovao tuzlansku osnovnu školu ”Brčanska Malta”, sa donacijom u iznosu od 3.000 KM, ove godine se pridružuje i Bingo City Center Sarajevo. Tako će BCC Tuzla donirati 5.000 KM osnovnoj školi u Tuzli, dok će BCC Sarajevo isti iznos donirati osnovnoj školi u Sarajevu, a sve s ciljem da učenicima i učenicama olakša početak nastave. 

Bingo City Centar Tuzla i Bingo City Centar Sarajevo ovom aktivnošću pokazuju da osim odlične ponude i popusta za povratak mališana u školske klupe uvijek misle na svoju lokalnu zajednicu i grad, pa se tako nadaju kako će ova aktivnost inspirisati i potaći druge kolektive da učestvuju u ovim i sličnim akcijama, kako bi povratak u školske klupe bio ispunjen radošću.

Prethodni članakSlatki Derbi Željo-Sarajevo
Naredni članakSamra Šakanović-Prgić: Ustani i bori se