Naslovnica Savjetnici Besplatno online predavanje: Iscjeljivanje fetalnih trauma

Besplatno online predavanje: Iscjeljivanje fetalnih trauma

Uključite se 20.07 u ovo besplatno online predavanje na temu fetalnih trauma. Svi detalji su u nastavku.

Na formiranje nas samih u najranijem razdoblju jako utječe okolina i vanjske okolnosti. Jako je poznato da su za naš psiho emotivni razvoj presudne prve tri godine života, a u to uključuje i fetalni period (period kada smo bili u majčinoj utrobi) i sam porod.

Psihofizičko stanje majke u trudnoći uvelike utječe na bebu. Emocionalna stanja stresa, ugroženosti ili čisto unutarnji osjećaj velikog straha, nesigurnosti, neizvjesnosti, napetosti, kao i zdravstveni izazovi utječu na plod. Majčini hormoni stresa utječu na bebinu biokemiju što za posljedicu može ostaviti poteškoće u emocionalnom i fiziološkom funkcioniranju djeteta.

Sam dolazak na ovaj svijet, proces rađanja je često prva trauma koju doživljavamo i predstavlja određeni šok. Plač, odvajanje od majke, izlazak iz zaštićenosti maternice je ogromna promjena, transformacija i za dijete i za majku. Sve ovo je još mnogo više naglašeno ako je porod zaista bio problematičan, kompliciran, jako bolan, dug, iscrpljujući iz bilo kojih razloga, ako su dijete i/ili majka bili u bilo kakvoj ugrožavajući situaciji, iznenadni carski rezovi, prijevremeni porodi, bio kakav scenarij koji je bio dodatno stresan i traumatski obojan.

Kasnije u životu se sve ovo može manifestirati u obliku mnogih strahova, npr. strah od smrti, bolesti, raspadanja, ludila, anksioznost, nemir, fobije, napadaji panike, nesposobnost povezivanja s tijelom i fizičkim, problemi s koncentracijom i fokusom, neprisutnost, neuzemljenost, pretjerana raspršenost, nemogućnost da se umirimo, potreba da stalno nešto radimo, osjećaj ugroženosti, opasnosti itd.

Život u stalnoj takvoj emocionalnoj napetosti utječe i na naše fizičko tijelo, našu fiziologiju i opću dobrobit i bez obzira koliko bili sebe svjesni na intelektualnoj razini, svoje reakcije ne možemo voljom ni znanjem kontrolirati.

Iz tog mjesta nas naši strahovi posebno pozivaju da se pozabavimo njima, da ih istražimo i da nam posluže za izgradnju unutarnjeg osjećaja sigurnosti, stabilnosti, hrabrosti, fokusiranosti i prisutnosti u vlastitom tijelu i ovoj fizičkoj realnosti. Njihovim iscjeljivanjem se do kraja ”utjelovljujemo”, dovodimo svoj živčani sustav i cijelu fiziologiju u bolji balans i osnažujemo prvu čakru, koja je sama baza za naše funkcioniranje u fizičkom svijetu i povezuje nas s Majkom Zemljom.

Kristina Bradarić, Snaga Srca – holistički samorazvoj

U ovom događaju vas vodim kroz meditaciju za iscjeljivanje fetalnih trauma i traume rođenja. Do sada sam radio individualno na takvim slučajevima, a sada vas sve prisutne vodim kroz taj proces. Pričati ću vam i o nekim svojim iskustvima iz prakse, no ono što vam mogu reći jest da nakon iscjeljivanja fetalnih trauma je često dolazilo do velikih iscjeljivanja.

U ovom događaju vas vodim da vidite sebe iz mjesta promatrača u utrobi svoje majke te da vidite što se događalo, zašto se to događalo te kakav je to efekt imalo za vas.

Vedran Mikuličić

OVO ISCJELJIVANJE JE ZA VAS:

+ Ako znate da ste preuranjeno rođeni i/ili bili u inkubatoru

+ Ako znate ili sumnjate da je vaša majka imala teškoće u trudnoći, strah, nesigurnosti, teške životne okolnosti i slično.

+ Ako su vaše pretkinje imale teškoće u trudnoći, strah, nesigurnosti, teške životne okolnosti i slično.

+ Ako ste vi imali teškoće u trudnoći, strah, nesigurnosti, teške životne okolnosti i slično.

+ Ako imate napade panike, anksioznosti, fobije te ostale neobjašnjive strahove

+ Ako imate akutna ili kronična oboljenja kojima ne možete pronaći uzrok

+ Ako karmički vučete probleme problematičnih trudnoća, strahova od trudnoća ili majčinstva

+ Ako želite naučiti što su fetalne traume i kakav utjecaj one imaju na sve nas

U OVOM DOGAĐAJU KROZ EDUKACIJU MOŽETE NAUČITI:

+ Vedranovo iskustvo rada s fetalnom traumom

+ O trenutku dolaska na svijet

+ O utjecaju osjećaja majke u prenatalno doba

+ O duhovnoj strani fetalnog perioda

+ O simbiozi majke i djeteta

+ O utjecaju majčinog stresa na fiziologiju djeteta

+ O utjecaju majčinog stresa na emocije djeteta

+ O utjecaju straha na formiranje dijelova tijela

+ O porodu i duhovnim ugovorima i još mnogo toga.

MEDITACIJA I ISCJELJIVANJE:

+ Proces prisjećanja fetalnih događaja/trauma

+ Iscjeljivanje fetalne traume

+ Iscjeljivanje još jednog događaja fetalne traume

+ Iscjeljivanje fetalnih trauma roditelja i predaka

+ Majke iscjeljuju svoju trudnoću i djecu

+ Razni komentari i pitanja

TRAJANJE BESPLATNOG PREDAVANJA: 60 MIN

TRAJANJE CIJELOG DOGAĐAJA SKUPA SA MEDITACIJOM I ISCJELJIVANJEM: 105 MIN

KADA JE OVAJ PRIJENOS?

Ovo predavanje je bilo 2020. god u sklopu događaja otkrivanja i aktivacije svrhe, a mi vam ga sada dajemo potpuno besplatno. Ovo je snimka koja će ići uživo 20.07 u 21:00h na Facebook i Youtube stranici Alkemije života te će ostati trajno dostupna i besplatna za sve.

KUPNJA MEDITACIJE ZA ISCJELJIVANJE FETALNIH TRAUMA

Od 20.07 do 31.07 na ime ovog predavanja vam dajemo mogućnost da meditaciju za iscjeljivanje fetalnih trauma kupite za 10 EUR umjesto 30 EUR. Po kupnji ćete dobiti e-mail sa uputama za pristup kupljenom iscjeljivanju. Iscjeljivanje vam ostaje trajno u vašem korisničkom računu alkemije života. Kliknite na ovu poveznicu da bi pokrenuli narudžbu i kupnju: https://zajednica.alkemijazivota.com/checkout/…

Sve o nama možeš saznati preko naše službene web stranice: https://alkemijazivota.com

Iskustva ljudi možeš pročitati klikom ovdje: https://zajednica.alkemijazivota.com/iskustva

Prethodni članakPOZIV: Zelena ljetna škola 2023
Naredni članakOtvorene prijave za 6. dm žensku utrku