Naslovnica Savjetnici Besplatni webinar: Od straha do samopouzdanja

Besplatni webinar: Od straha do samopouzdanja

Sutra imaš prezentaciju i već danima osjećaš grč i strah? Bojiš se da ćeš zablokirati, ostati bez zraka i glasa, imati zbrkane misli i riječi? Pa se pripremaš…previše? Ili izbjegavaš uopće raditi na tome? I onda…odradiš tu prezentaciju, ali ne uživaš, nemaš osjećaj da je tvoja poruka zaista stigla do ljudi?

Nisi sam/a. I srećom, vještinu prezentiranja, ključnu vještinu u gotovo svakom poslu, možeš naučiti! Možeš i uživati, a ne samo preživjeti! I ti i tvoji kolege, publika, tko god.

Jer o tome uvelike ovisi i tvoje napredovanju u karijeri, kvalitetnije donošenje odluka na sastancima, predstavljanje tebe i tvoje organizacije.

Zato nam se pridruži na besplatnom webinaru na kojem ćemo zajedno otkriti kako prezentirati bez straha, s lakoćom i jasnoćom.

Što ćemo naučiti na webinaru? 

  • Koliko je trema čest problem te kako ona može onemogućiti napredak zaposlenika, ali i tvrtke u cjelini?
  • Kako se može prevladati trema korištenjem različitih alata?
  • Različitost metoda pripreme prezentacija koje osiguravaju jasne, konkretne i pamtljive poruke.
  • Pregled osnovnih tehnika izvedbe koje svakoga mogu pretvoriti u autentične i uvjerljive govornike, sposobne inspirirati i motivirati svoje kolege.

Predavačica na webinaru Pinija Poljaković kaže: “Moja najveća strast je osnažiti ljude koji se bore s tremom, kao i one čije se prezentacijske vještine uvijek mogu dodatno izbrusiti. Svi imamo što za reći i podijeliti i vrijeme je da to činimo s jasnoćom i lakoćom.”

A sad klik na link https://selekcija.hr/od-straha-do-samopouzdanja-webinar/ i prijavi se!

Prethodni članakPOZIV BH. PREDUZETNICAMA ZA TREĆI CIKLUS AKADEMIJE ZA PODUZETNICE!
Naredni članakMilion sadnica za jedan dan – 21.oktobar 2023.