Naslovnica Biznis kutak BESPLATNA RADIONICA: Digitalni marketing za startupe

BESPLATNA RADIONICA: Digitalni marketing za startupe

Nakon uspješne dvije radionice “Startup Navigator: Navigiraj prema uspjehu kroz poslovnu strategiju” i „StartUP PIONIR – Vodič za osnivanje biznisa“, Poslovna akademija Ekonomskog fakulteta u Sarajevu i lonac zajednice organiziraju novu, treću po redu radionicu, na temu digitalnog marketinga. Ova radionica je prilika da stekneš ključna znanja o digitalnom marketingu i saznaš kako iskoristiti digitalne alate za uspješno pozicioniranje svog startup biznisa.

Predavač će biti prof.dr. Almir Peštek, redovni profesor na Katedri za marketing Ekonomskog fakulteta u Sarajevu. Polja njegove uže ekspertize su vezana za marketing, digitalni marketing i socijalne medije, te preduzetništvo i razvoj malih i srednjih preduzeća.

  • Kako digitalni marketing može pomoći startupima?
  • Zašto je važno biti online prisutan?
  • Kako koristiti online alate za promociju?
  • Koji su izazovi i mogućnosti digitalnog marketinga?

Ovo su samo neka pitanja na koje ćeš dobiti odgovor ukoliko budeš s nama dana 28.11.2023. 

S obzirom da je e-trgovina ključna komponenta digitalnog marketinga, s nama će biti i Orhan Gazibegović, Unit Manager kompanije Monri Payments d.o.o. i predsjednik eCommerce asocijacije u Bosni i Hercegovini:

“U svjetlu sveprisutne digitalne transformacije, online promocija postaje ključna pokretačka snaga e-trgovine. Upravljanje dinamičkim marketinškim strategijama ne samo da oblikuje trenutni uspjeh, već i postavlja temelje za dugoročnu relevantnost i rast u evoluirajućem digitalnom okruženju e-trgovine.”

Radionica je besplatna ali je broj mjesta u Mozaik startup studiju ograničen, stoga se prijavi odmah preko prijavne forme na vrhu članka 👆 i osiguraj sebi priliku za učenje i povezivanje s mladim vizionarima. 

Bez obzira da li imaš osnovan startup ili tek razmišljaš o tome, pridruži nam se i saznaj kako ti digitalni marketing može biti od koristi. 

Link za prijavu na radionicu je OVDJE.

Prati lonac.pro za još sličnih radionica!

Prethodni članakNA KONFERENCIJI POUZDANOST 2023/24 DODIJELJENA PRIZNANJA NAJBOLJIM KOMPANIJAMA
Naredni članakDan poduzentništva žena u NAHLI 29. novembra