Naslovnica Preporučujemo Besplatan seminar: Samoprocjena – autentična ličnost

Besplatan seminar: Samoprocjena – autentična ličnost

Zakoračite spremno u jesenji mjesec i dajte krila svom samopouzdanju tako što ćete učestvovati na besplatnom seminaru pod nazivom “Samoprocjena – autentična ličnost” koji je namijenjen, prvenstveno, nezaposlenim ženama koje žele (ponovo) biti konkurentne na tržištu rada, ali i drugim ženama koje žele ulagati u sebe i svoj lični i profesionalni razvoj.

Koliko često se desi da se zapitate ko ste, koje su vaše vrijednosti i šta vas definiše? Da li je to zanimanje koje ste stekli obrazovanjem, da li su to događaji koji su vam obilježili prošlost, ljudi koji vas okružuju i da li je uredu da vas nešto takvo definiše i određuje vam korake u budućnosti? 

Ulaskom u mjesec septembar obilježavamo pripreme za dolazak jeseni. Kao jedno nostalgično mirisno godišnje doba podsjeća nas da sa dolaskom kiše i vjetra ne smijemo prestati brinuti o sebi. Kroz besplatan seminar “Samoprocjena – autentična ličnost” imate priliku da spoznate svoje vrijednosti i kapacitete kojim možete potaknuti promjene u svom životu, profesionalnom putu i društvu koje vas okružuje. 

Želite naučiti kako rad na sebi i ličnosti može pokazati put do stvarnih željenih životnih ciljeva? 

Želite saznati načine kako razbiti negativna uvjerenja, iskazati svoje potrebe i time poboljšati mindset? 

O predavačici

Vahida Đedović

Dr.sc Vahida Djedović je certificirana psihoterapeutkinja sa dvadesetogodišnjim kliničkim iskustvom. Obrazovanje je stekla na Institutu za psihoanalizu Klinike za psihološku medicinu Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Autor je djela o pozitivnoj psihologiji, a doktorirala je na emocijama, odnosno na relaciji emocionalne inteligencije i sreće, nade, optimizma, samopoštovanja i samopouzdanja. Vahida je učestvovala kao predavačica na brojnim regionalnim i međunarodnim simpozijumima i kongresima uz desetine objavljenih naučnih i stručnih radova u domaćim i stranim časopisima. 

TERMIN SEMINARA: 03. septembar 2022. godine od 10.00 h do 16.00 h (uz dvije kraće pauze i jednom dužom od 60 minuta).

Napomena: Registracija učesnica će se vršiti od 09.30 h.

Prijaviti se možete isključivo putem ONLINE FORMULARA do 01.09.2022. godine do 12 h.

Broj mjesta je ograničen.

IZVORNahla
Prethodni članakSamra Šakanović-Prgić: Ustani i bori se
Naredni članakZašto nam je važan vitamin D?