Naslovnica Zdrav život Banja Luka: Otvorena klinika Be Well

Banja Luka: Otvorena klinika Be Well

Klinika Be Well svečano je otvorila svoja vrata u subotu, 5. juna u ulici Bulevar Vojvode Stepe Stepanovića 114 u Banjaluci za sve koji žele da očuvanje dobrog zdravlja i vitalnosti stave na prvo mjesto.

Zvaničnim presijecanjem vrpce ovaj savremeno opremljen specijalistički centar u gradu na Vrbasu svečano je predstavljan kao moderan koncept medicinske njege posvećen očuvanju zdravlja vaše porodice. Obuhvatajući širok spektar medicinsklih oblasti koje su organizovane u 18 specijalističkih ambulanti: ginekologijagastroenterologijapost-COVID ambulantaendokrinologijakardiologijainterna medicinaneurologija, urologija, lipidnaambulantanefrologijahematologijapulmologijaortopedijareumatologijaradiologijapsihijatrijafizijatrijalogopedija te usluge sistematskih pregleda za pojedince i kompanije. Ambulante su otvorene za prijem i pregled pacijenata te zakazivanje pregleda svakim radnim danom od 07 do 20h i subotom od 07 do 12h.

„Specijalistički centar Be Well je i nastao kao ideja da na jednom mjestu otvorimo vrata više specijalističkih ambulanti te na taj način pružimo mogućnost svim našim pacijentima da dobiju cjelokupnu, kvalitetnu i profesionalnu medicinsku njegu. Naš tim je istinski posvećen očuvanju dobrog zdravlja i vitalnosti svakog člana našeg društva“, istakao je Davor Maksimović, osnivač i direktor klinike Be Well.

Davor Maksimović, osnivač i direktor klinike Be Well

Profesionalan pristup posvećen svakom pacijentu

Ovakav vid specijalističkog centra okuplja u jednoj medicinskoj ustanovi više od 30 različitih specijalista iz zemlje i regiona koji imaju dugogodišnje iskustvo i ekspertizu u različitim medicinskim oblastima. Na taj način omogućena je medicinska njega svih članova u porodici, uvezivanje pregleda te dijagnostičkih procedura i kvalitetne zdravstvene usluge za sve članove porodice.

„Dostupnost stručnog tima iz različitih oblasti medicine predstavlja osnov našeg pristupa u cilju dobrog zdravlja naših pacijenata. Omogućili smo i uslugu “medicine na kućnom pragu” koja će na principu kućnih posjeta olakšati njegovanje svih članova porodice, od najmlađih do najstarijih. Cijeneći prava pacijenata u klinici Be Well postoji jedinstvena mogućnost “drugog mišljenja”, koja funkcioniše kao smjernica svim pacijentima koji žele čuti još nešto o svom utvrđenom zdravstvenom stanju. Koristeći mogućnost „drugog mišljenja“ moguće je zatražiti konsultacije u vezi nalaza, dijagnoza, dijagnostičkih i terapijskih procedura, postaviti pitanje, izraziti zabrinutost, zatražiti pomoć“, istakla je Tatjana Ivanković, pomoćnik direktora za medicinska i organizaciona pitanja u klinici Be Well.

Moderan koncept medicinske njege

Kako sam naziv i moto klinike poručuju, misija cjelokupnog Be Well tima je dobro zdravlje i očuvanje vitalnosti svakog pacijenta.

„Specijalistički centar Be Well u svoj fokus stavlja korisnika, pacijenta, osobu koja je aktivni član zajednice. Očuvanje i unapređenje zdravlja, te postizanje vitalnosti organizma želimo olakšati sveobuhvatnim stručnim pristupom. Be Well je omogućio svim pacijentima da se osjećaju dobro, da znaju da neko brine o njihovim potrebama i cijeni njihovo vrijeme“, istakla je Tatjana Ivanković.

Kako smo u proteklim mjesecima naučili, danas više nego ikad od krucijalnog je značaja čuvanje dobrog zdravlja i prevencija oboljenja.

„Brigu o pacijentu shvatamo kao trajnu obavezu. Želimo da olakšamo i uvežemo maksimalan broj zdravstvenihg usluga, da pomognemo pri kreiranju plana očuvanja zdravlja preventivnim pregledima, da olakšamo kontolu hroničnih bolesti planiranim potrebnim pregledima, da omogućimo dostupnost zdravstvene njege u različitim uslovima“, dodala je Ivanković.

30 besplatnih uroloških pregleda u sedmici muškog zdravlja

Klinika Be Well, u saradnji sa projektom Bradologija, pokloniće 30 besplatnih uroloških pregleda u sedmici muškog zdravlja, od 14. do 20. juna, a više informacija biće objavljeno na zvaničnom websajtu i društvenim kanalima.

Prethodni članakUSAID Disapora invest: poslovna praksa za mlade
Naredni članakDruga strana romskih priča: Dalila Ahmetović