Naslovnica Preporučujemo Audicija za kratki omladinski igrani film

Audicija za kratki omladinski igrani film

OFF Talents, projekat Omladinskog Film Festivala Sarajevo, poziva sve mlade zainteresovane glumce i amatere da se prijave na audiciju za kratki igrani film Kenana Musića, koji se snima ovog oktobra u Sarajevu i Amsterdamu.

OFF Talents program je tokom ovogodišnjeg 14.OFF-a, izabrao nekoliko mladih glumaca koji će biti dio novog filma Kenana Musića, a pred nama je audicija na kojoj produkcija filma treba da odabere još jednu glavnu mušku ulogu u filmu, jednu sporednu mušku ulogu u filmu te 20 sporednih uloga/statista koji će se pojaviti u filmu u nekoliko navrata.

Produkcija je u potrazi za: 1 glavnom muškom ulogom, 1 sporednom muškom ulogom i 20 sporednih uloga/statista.*

1. Na audiciju za glavnu mušku ulogu se mogu prijaviti muškarci/dječaci/momci od 16-19 godina (lik u filmu treba da izgleda kao da ima 18 godina)

2. Na audiciju za sporednu mušku ulogu se mogu prijaviti muškarci/dječaci/momci od 16-19 godina (lik u filmu treba da izgleda kao da ima 18 godina)

3. Za statiste/sporedne uloge primamo ukupno 20 ljudi, muškaraca i žena/djevojaka od 17-19 godina.

Prijaviti se možete na ovom linku.

Reditelj filma i produkcijska kuća CINEA Entertainment već su potvrdili da će u filmu se pojaviti Ammar Fazlagić kao jedan od dva glavna lika, Arma Tanović, Hana Zrno i Emir Fejzić, a tokom mjeseca augusta biće potvrđeno učešće još nekoliko poznatih bh. glumaca.

IZVORomladinski.ba
Prethodni članakLejla Motoruga: Džip
Naredni članakSvjetski dan čišćenja