Naslovnica Preporučujemo ALTA Shopping Centar: popusti, iznenađenja i nagrade za Happy New You

ALTA Shopping Centar: popusti, iznenađenja i nagrade za Happy New You

Decembar je za mnoge posebno doba godine, a okićeni grad i euforija koja vlada u zraku izazivaju osjećaje radosnog iščekivanja i uzbuđenja. Posljednji mjesec u godini obilježavaju i novogodišnje odluke koje su odličan način da se motiviramo i krenemo u željenom smjeru.

„ALTA Shopping Centar u Novu godinu ulazi u novom ruhu, posvećen misiji da bude mjesto u kojem će posjetioci iznova pronalaziti najbolju verziju sebe. Zato ovaj decembar slavimo uz poruku Happy New You! Kao zahvalu i proslavu zajedništva koje je obilježilo prethodnih 12 godina, u periodu od 16.-25. decembra, pripremili smo poseban rođendanski i praznični program uz mnoštvo vrijednih poklona i ekskluzivnih popusta.“ izjavili su iz ALTA SC.

Svaki posjetilac koji od 16.12. do 25.12. obavi kupovinu u vremenskom periodu od 17:00 do 21:00 sat, obavezno treba posjetiti magičnu stanicu za darove gdje ga očekuju mnogobrojna iznenađenja.

Posjetioci svoje novogodišnje odluke mogu zamijeniti za simbolične poklone koji će im pomoći da ih ispune. Ovo je moguće na posebno dizajniranom Pop-up Store-u u Centru. S obzirom na to da odluke predstavljaju preokrete, ove godine, simbolizirajući promjene i gledanje stvari iz novog ugla, novogodišnja jelka u ALTA SC je okrenuta naopačke.

„Naša je želja pružiti posjetiocima drugačije shopping iskustvo i jedinstveni doživljaj koji ne mogu iskusiti svaki dan.“, izjavili su iz ALTA SC.

Smješten u srcu Sarajevske centralne poslovne četvrti, ovaj centar odlikuje dinamičan eksterijer i inovativno dizajniran interijer ukupne površinu od 24.000 m2. Dolazak u Alta SC u ovom periodu znači uživanje za sva čula, jer ambijent, zvuk, te iskustvo kupovine nude samo najbolje od novogodišnjih praznika.

Prethodni članakKonzum i Mercator će putem udruženja “Pomozi.ba” donirati “Slatke paketiće radosti”
Naredni članakKonferencija „Pouzdanost 2022“: Predstavljene učesnice panela Women in Tech