Naslovnica Istaknuto Alpha Talks radionica – FEEDBACK JE POKLON

Alpha Talks radionica – FEEDBACK JE POKLON

Značaj feedbacka za lični i profesionalni razvoj, tema je radionice pod nazivom Feedback je poklon: Zašto ga ne dajemo češće?, a vodiće je Larisa Špuren Šarić, HR menadžer sa više od 16 godina iskustva u ljudskim resursima. Na radionicu, koja će se održati 16. januara 2024, od 17:00 do 19:00h, u tershouse coworking prostoru na adresi Kolodvorska 9, pozivamo sve koji žele da nauče kako da primaju ili daju kvalitetnu povratnu informaciju.

Zašto je feedback važan?
Kao i kod igrice „toplo-hladno“ nama je u svakodnevnom životu potrebno da znamo šta i kako treba da radimo da bismo došli do cilja.
Na Alpha Talks radionici dotaći ćemo se onoga što jeste i onoga što nije feedback. Odgovorićemo na pitanja:

✔ Kada dajemo povratnu informaciju

✔ Zašto je dajemo

✔ Na koji način se daje kvalitetan feedback i

✔ Šta je cilj feedback-a

Jedna od osnovnih odlika kvalitetnog davanja feedbacka jeste asertivna komunikacija. Ovaj vid komuniciranja znači na pristojan i odlučan način jasno reći što mislite, osjećate i želite, a da pritom ne povrijedite osjećanja sagovornika. Krajnji cilj asertivne komunikacije jeste win-win situacija za obje strane, a na Alpha Talks radionici učesnici će dobiti priliku da istraže i isprobaju svoju asertivnost prilikom davanja feedback-a.

O predavaču
Larisa Špuren Šarić je HR menadžer sa više od 16 godina iskustva u ljudskim resursima u domaćim i internacionalnim kompanijama. Fokus joj je na edukaciji i konsultacijama u oblasti ljudskih resursa. Tokom karijere imala je priliku raditi sa raznolikim timovima i pojedincima, prateći njihov profesionalni razvoj i doprinoseći stvaranju okruženja gdje se vrednuje inovacija, saradnja i kontinuirano učenje.

Rezervišite mjesto i započnite novu godinu usvajanjem znanja o značaju feedback-a, kao moćnog alata za lični i profesionalni razvoj, prijavom na slijedećem LINKU.

Prethodni članak11. MS Community BiH konferencija: Otvoren poziv za prijavu govornika
Naredni članakKanton Sarajevo bilježi nove statističke rekorde dolazaka i noćenja turista tokom novogodišnjih praznika