Naslovnica Travel & Gastro 8. skokovi u Jajcu i ove godine okupljaju najbolje skakače

8. skokovi u Jajcu i ove godine okupljaju najbolje skakače

Ovogodišnji, 8. po redu, Međunarodni natjecateljski skokovi s Vodopada okupit će najbolje skakače regije. Skokovi se tradicionalno održavaju drugu subotu u kolovozu mjesecu, ove godine će to biti 12.8. u 17:00 sati. Svake godine ova manifestacija okupi do 30 skakača koji se natječu za prestižni pehar. Titulu najboljeg skakača ove godine brani Dino Bajrić iz Bosne i Hercegovine.

Na Skokovima u Jajcu su do sada sudjelovali neki od najboljih skakača svijeta, vrijedi nabrojati neke od njih: Orlando Duque (Col), Laura Roze (SAD ), Christian Wurst (Njem), Jimmi B.N Andersen (Dan), Borko Miladinović (Srb) te legendarna Mostarska lasta Lorens Listo (BiH).

Upravo su Skokovi s Vodopada prošle godine dobili prestižnu nagradu „Zvijezda turizma BiH“ u kategoriji najbolje turističke manifestacije. O ovom atraktivnom događaju svake godine izvještavaju poznati svjetski mediji kao što su CNN, France Press, Bild, Reuters, Australian News, Chicago News, Washington Posta, New York Times i brojni drugi renomirani svjetski mediji. Tako promoviraju Jajce kao jednu od top turističkih destinacija u našoj zemlji, a i samu Bosnu i Hercegovinu kao svjetski zanimljivu turističku destinaciju koja je bogata kulturnim nasljeđem, prirodnim ljepotama i turističkim sadržajima.

Dan nakon Skokova, 13.8. u 21:00 sat, održat će se koncert po nekima najbolje rock zvijezde svih vremena na našim prostorima, Željka Bebeka. Ova dva izuzetna događaja dovoljan su motiv da jedan od najljepših vodopada u Europi sljedećeg vikenda bude glavno vikend odredište brojnih posjetitelja iz cijele Bosne i Hercegovine.

Organizator skokova i koncerta Željka Bebeka je Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca, a manifestacija se održava pod pokroviteljstvom  Ministarstva privrede SBK/KSB i uz podršku BH Telekoma i kompanije Thermo Flux.

Ulaznice za koncert Željka Bebeka u pretprodaji se mogu kupiti online u sistemu Entrio.ba, u Turističkom info centru Jajce, a na dan koncerta, moći će se kupiti na blagajni na ulazu.

IZVORzdraviportal.ba
Prethodni članakTrail trčanje – 105 zanimljivih i korisnih činjenica
Naredni članakTurističkoj zajednici KS uručena zahvalnica napravljena od reciklažne ambalaže