Naslovnica Preporučujemo Forum omladinskih lidera 25.februara

Forum omladinskih lidera 25.februara

Sjajna prilika za mlade da se pobliže upoznaju sa konceptom liderstva i načinima kako lobirati i zastupati svoju poziciju, a ujedno bolje se pozicionirati na tržištu rada i lakše napredovati u karijeri.

U sklopu 6. godišnjice Hocu.ba – najposjećenije info platforme za osnaživanje mladih, MUNJA Inkubator društvenih inovacija organizira još jedan Forum omladinskih lidera, ovaj put u online formatu sa raznovrsnim i korisnim programom. Forum je namijenjen mladim ljudima s vizijom i hrabrošću da pokreću pozitivne promjene u sebi i svijetu oko sebe.

KAD: petak, 25.02.2022. godine od 10:00 do 12:00h

GDJE: Zoom platforma (link će biti poslan svima koji su se prijavili i registrovali).

PROGRAM:

Šta novo nudi najkorisnija info platforma za mlade Hocu.ba koju je u ovih 6 godina posjetilo više od 2 miliona različitih korisnika, a podijeljeno je 25.000 informacija!
“Trikovi za savršen CV” – Savjeti i smjernice iskusne HR menadžerice!
“Tvoj hobi može biti tvoj posao” – Saznajte kako su naši gosti pretvorili kuhanje, putovanja, gaming i umjetnost u unosan biznis!
“Snaga liderstva” – specijalni gosti sa ličnim iskustvima
Svi učesnici Foruma dobivaju certifikat o učešću.

NAČIN APLICIRANJA:

Forum je besplatan zahvaljujući partnerima Hocu.ba platforme i otvoren je za sve mlade do 15 do 25 godina, ali je potrebna prijava putem linka najkasnije do srijede 23.02.2022. godine;
Link za Forum bit će poslan 24.02. na e-mail adresu koju možete ostaviti u prijavi.
Broj mjesta je ograničen.

IZVORMreza mira
Prethodni članak51. Takmičenje u pisanju pisama za mlade
Naredni članakHIPP podržava domaće kreativce